Actueel

Gemeente Dalfsen blijft de komende jaren gebruik maken van het GO. raadsinformatiesysteem (RIS). Het RIS faciliteert de raadsvergaderingen door het ontsluiten van agenda's en vergaderstukken in combinatie met live en archief webcasting.

Daarnaast gebruikt de gemeenteraad van Dalfsen de GO. app om digitaal papierloos te vergaderen. Met de contractverlenging blijven de gemeente en GO als innovatiepartners samen bouwen aan de toekomst van moderne vergaderoplossingen.

Lees hier het hele artikel.

Dalfsen kiest voor GO. raadsinformatiesysteem

Periode: januari 2014

Jaar geselecteerd: 2014

Ondertekening addendum Toegankelijkheid

20 januari 2014 00:00

GO ondertekent addendum KING-convenant Toegankelijkheid tijdens KING-congres in Den Bosch.

Servicebericht onderhoud serverpark

20 januari 2014 00:00

In de vroege ochtend van za 25 januari vindt onderhoud aan het GO| serverpark plaats. Websites zijn enkele minuten niet bereikbaar.

Actueel overzicht van koppelvlakken

09 januari 2014 00:00

Actueel overzicht van beschikbare koppelvlakken voor papierloos vergaderen, digitaal werken, content management en online eDienstverlening.

Evenementen in GO| app

07 januari 2014 00:00

GO| app 1.14 kan in de kalender zowel vergaderingen als evenementen tonen. Informatie op web en app is altijd synchroon.