Actueel

Gemeente Dalfsen blijft de komende jaren gebruik maken van het GO. raadsinformatiesysteem (RIS). Het RIS faciliteert de raadsvergaderingen door het ontsluiten van agenda's en vergaderstukken in combinatie met live en archief webcasting.

Daarnaast gebruikt de gemeenteraad van Dalfsen de GO. app om digitaal papierloos te vergaderen. Met de contractverlenging blijven de gemeente en GO als innovatiepartners samen bouwen aan de toekomst van moderne vergaderoplossingen.

Lees hier het hele artikel.

Dalfsen kiest voor GO. raadsinformatiesysteem

Periode: juli 2014

Jaar geselecteerd: 2014

Raadsvergadering hoeft niet woordelijk uitgeschreven

24 juli 2014 00:00

De Raad van State heeft bepaald dat gemeenteraadsvergaderingen niet woord voor woord hoeven te worden uitgeschreven. Audiovisuele registratie is voldoende.

Versterking en beveiliging DigiD

15 juli 2014 00:00

Brief van Plasterk MinBZK aan de Tweede Kamer over versterking en beveiliging DigiD.

Lancering GO| app - ipad 1.16

08 juli 2014 00:00

GO| app 1.16 voor iPad met verbeterde en nieuwe vergaderfunctionaliteit is bijna gereed. Uitlevering start op korte termijn via AppStore of inhouse Appmarket.

Systeemonderhoud TPM-hostingomgeving

04 juli 2014 00:00

Op 12 juli 2014 vindt regulier onderhoud plaats in ons TPM-hostingpark. Websites zijn kortdurend niet bereikbaar.