Haarlemmermeer wint iPadverloting

Gepubliceerd op: 13 december 2011

Persbericht van de Raadsgriffie gemeente Haarlemmermeer; met permissie overgenomen

“Als ik een iPad heb, dan wil ik deze gebruiken om nog beter de kennis van inwoners direct te gebruiken bij voorbereiding op besluitvorming” met deze slogan won fractie-assistent Tim van Essen (HAP) een iPad op het congres van Raadsleden.nu dat vorige maand in Arnhem werd gehouden.

Webcasting

De wedstrijd was uitgeschreven door het bedrijf Gemeenteoplossingen. Robert Dagelet van dit bedrijf kwam naar Haarlemmermeer om Tim de i-Pad persoonlijk uit te reiken. Gemeenteoplossingen uit Groningen verzorgt voor de gemeenteraad een deel van de webcasting van de raadsvergaderingen (speciale website waar gekeken kan worden, levering van software voor beheer van de video’s; de beelden worden gemaakt en uitgezonden door de ICT afdeling van de gemeente).

Papierluw vergaderen

De Werkgroep Werkwijzen van de raad onderzoekt hoe in de toekomst “papierluw” kan worden vergaderd en hoe informatietechnologie kan bijdragen aan toegankelijker maken van het werk van de raad.

Tim van Essen Haarlemmermeer wint iPad GemeenteOplossingen bij wedstrijd Raadslid.nu

Uitreiking iPad aan Tim van Essen door Robert Dagelet