Nieuwsbericht Back to the future: van app naar web

Gepubliceerd op: 01 maart 2016 08:05

Wow, dat was een eyeopener. Midden in de bossen, ergens diep in Friesland, komen we tot het inzicht dat de toekomst van innovatie in ons verleden ligt!

Minder afhankelijk van hardware

Na 15 jaar werken met webtechnologie kwamen de apps, dé toekomst. En nu vinden we app-functies zo leuk, dat we ze ook via een responsive website willen aanbieden. Back-to-the-roots voor ons ontwikkelteam.Bijkomend voordeel: gebruikers zijn minder afhankelijk hardware. iOS-, Android-, of Windowstablet? Maakt niets meer uit, als er maar een webbrowser op zit.

Slim combineren van kanalen

De technologische mogelijkheden zijn nu zo ver dat we eindelijk de kracht van beide kanalen kunnen combineren. Start je groepsvergadering met de GO. app en ga later verder op je pc of laptop Je kunt zelfs vergaderingen aanmaken voor deelnemers die geen abonnement op de dienst hebben.

GO. cloud = 100% NL-hosting

Je documenten en annotaties slaan we op in de GO. cloud. Een hostingoplossing in Nederland, onbereikbaar voor de Patriot Act. Waarbij administrators het gebruik nauwlettend kunnen volgen; fijn voor de wet datalekken. Dat was een leuke heidesessie. De meest techniek blijkt al beschikbaar en gaan we nu bundelen in de GO. vergadersuite. Met als doel het leven van onze klanten net iets leuker te maken. Ook dat is back-to-the-future.

GO. mijn vergaderingen
Beheer uw vergaderingen voortaan in app én web!