Artikel GO. klantenpanel

Het GO. klantenpanel is een initiatief, waarmee u als klant van GO een belangrijke rol kunt spelen in de doorontwikkeling van onze oplossingen. We nodigen u graag uit, om samen met ons na te denken over de toekomstige ontwikkeling van onze oplossingen, zodat we uw gebruiksgemak kunnen vergroten!

1. Uw stem telt
Als lid van ons klantenpanel krijgt u de kans om direct invloed uit te oefenen op de productontwikkeling en uw ideeën daarover te delen. Uw inzichten, suggesties en feedback zijn van onschatbare waarde voor de verdere ontwikkeling van onze oplossingen.

2. Leer van elkaar
Het GO. klantenpanel is niet alleen een forum om uw mening te delen, maar ook om te leren van andere klanten die onze software gebruiken. Deel uw eigen ervaringen, ontdek best practices en leer het maximale uit onze oplossingen te halen. Samen streven we naar optimale efficiëntie en effectiviteit.

3. Bouw waardevolle connecties op
Netwerken is essentieel in elk zakelijk ecosysteem. Als lid van ons klantenpanel krijgt u de kans om andere collega's en de mensen achter GO te ontmoeten. Dit biedt  mogelijkheden om ideeën uit te wisselen en samen te groeien.

4. Innovatie in actie
Het GO. klantenpanel is de plek waar innovatie tot leven komt. Samen met gelijkgestemden krijgt u de kans om mee te denken over de oplossingen van GO. Laat uw creativiteit de vrije loop en help ons om de software klaar te maken voor de toekomst. Wij zijn ervan overtuigd dat door samen te werken er mooie oplossingen gemaakt kunnen worden die aansluiten bij uw huidige en toekomstige werkwijze.

5. Word lid van het klantenpanel
U kunt zich aanmelden voor het klantenpanel via deze link of door te bellen naar 050 57 57 848.