Blogs

Veilig inloggen met twee-factor-authenticatie (2FA)

Internetbankieren doe je veilig; je pincode houd je voor jezelf en na het inloggen op de bankieren-app gebruik je per transactie een extra identificatie. Logisch vindt iedereen, net zoals bij het gebruik van DigiD als we iets willen regelen met de overheid. Als het gaat om de beveiliging van je eigen vergaderingen of aantekeningen voelen die extra handelingen toch ineens 'lastig'.

Terug naar de digitale vergaderzaal - Checklist voor een goede voorbereiding

Om de draad weer op te pakken en terug te gaan naar de digitale vergaderperiode, is een goede voorbereiding belangrijk. In de afgelopen tijd zijn mogelijk diverse zaken veranderd, zowel op gebied van de communicatietools, aantal deelnemers en andere zaken. Wij helpen u graag op weg met de volgende checklist:

Ondersteuning stemproces vanuit huis

De besluitvorming dient door te gaan: Dat kan met plaats- én platformonafhankelijk stemmen binnen GO. stemgedrag. Los van de in de raadzaal aanwezige AV-apparatuur.Raads- en Statenleden stemmen via hun vergaderapp of via het web. De stemuitslagen worden gepubliceerd in het RIS bij het onderwerpen op het profiel van fractie en raadslid.In deze tijd leren wij ook veel – in korte tijd maken we kennis met functionaliteiten waar we voorheen slechts zijdelings kennis mee maken hadden. Te allen tijde proberen we mee te denken en samen met onze klantengroep tot de beste oplossing te komen.