Artikel Bedrijfsprofiel

GO is gespecialiseerd in moderne informatieoplossingen voor de (semi-)overheid. Wij zijn sinds 1996 actief en leveren een zeer compleet assortiment oplossingen voor digitaal vergaderen, digitaal werken, content management, eDienstverlening en webcasting. Daarbij gebruiken we zowel web- als apptechnologie.

In geheel Nederland

Vanuit ons kantoor in Groningen bedienen we met een vast team van enkele tientallen medewerkers onze meer dan 100 klanten in geheel Nederland. Daarnaast bieden onze externe krachten ons voldoende flexibiliteit om snel in te spelen op actuele ontwikkelingen. Samen met onze partners zijn we in staat om onze frontend-oplossingen dynamisch te laten communceren met de midoffice van onze klanten. 

Autonomie

GO kent een platte organisatiestructuur. De directie geeft leiding aan de organisatie. We werken in vier teams: ontwikkeling, systeembeheer, frontoffice en sales. De directeur is tevens enig aandeelhouder van GO. Autonomie is sinds 1996 de rode draad: we zijn als organisatie geheel (financieel) onafhankelijk en werken uitsluitend met eigen vermogen. Bankleningen en andere schuldposities passen niet bij onze mentaliteit.

Drive

Onze medewerkers worden zorgvuldig geselecteerd op persoonlijke drive. Daarnaast lijkt de voorkeur voor goede koffie een gemeenschappelijk element. We nodigen onze relaties graag uit op kantoor voor een onderhoud gesprek onder het genot van een straffe Italiaanse espresso.