Nieuwsbericht Lancering GO| search 2.0

Gepubliceerd op: 02 september 2014 00:00

Achter de schermen is hard gewerkt aan de totstandkoming van GO| search 2.0. De nieuwe release van de zoekmachine, met verbeterde bestaande en nieuwe functionaliteit, is technisch gereed. Uitlevering voor klanten met servicecontract Compleet voor GO| search start op korte termijn.

Verbeterde en nieuwe functionaliteit

In de nieuwe release is verbeterde en nieuwe functionaliteit ondergebracht. Sommige functies zijn afhankelijk van aangeschafte modules en te doorzoeken domeinen:

• U kunt zoekresultaten niet alleen sorteren op relevantie, maar nu ook op datum en titel A-Z.
  • Zoeksuggesties voor de PDC van GO| digitale dienstverlening: wanneer u start met typen in het zoekveld verschijnt er een lijst met producten (indien PDC gevuld is) en vragen (indien VAC gevuld is) die gerelateerd zijn aan hetgeen u intypt.
  • U kunt nu ook producten uit de PDC sorteren op publicatiedatum.
  • Zoekt u binnen GO| raadsinformatie op documenten die bij een vergadering gepubliceerd zijn, dan ziet u nu aanvullende informatie bij de zoekresultaten:  orgaan, vergaderdatum en documenttype.
  • GO| search 2.0 is technisch geoptimaliseerd waardoor zoekresultaten sneller getoond worden.

Productcompatibiliteit

GO| search 2.0 is leverbaar voor de volgende productreleases uit de GO| productlijn:

• GO| raadsinformatie 5.0.9078 en hoger
  • GO| digitale dienstverlening 5.2.2510 en hoger
  • GO| enterprise 1.12.4994 en hoger
  • GO| app – ipad 1.16.0000 en hoger
  • GO| common 1.0.361 en hoger.

Uitlevering

Heeft u voor GO | search een servicecontract Compleet afgesloten? Dan heeft u recht op een upgrade naar de nieuwste release.  Separaat ontvangt uw klantcontactpersoon per e-mail de releasenotes. Heeft u nog geen servicecontract Compleet voor GO| search, maak dan nu gebruik van onze speciale instap-aanbieding. Uw relatiebeheerder informeert u graag nader.

Nieuwe wensen

Bent u lid van de GO| gebruikersgroep en heeft u wensen voor doorontwikkeling? Meld deze dan aan via de website: http://gebruikersgroep.gemeenteoplossingen.nl.